Search found 67 matches

by dlen
Thu Jul 11, 2019 9:06 pm
Forum: Modules/Add-Ons
Topic: CGExtension Module Error
Replies: 2
Views: 463

Re: CGExtension Module Error - same error message, php versi

Hi, FYI: I had recently updated to 2.2.10 and got an http 500 after updating CGExtensions. Switched debug on and got: Parse error: syntax error, unexpected ':', expecting ';' or '{' in /home/webjszw4q/html/cmsms/modules/CGExtensions/CGExtensions.module.php on line 269 Checked PHP version, was 5.6. C...
by dlen
Wed Apr 03, 2019 9:29 am
Forum: The Lounge
Topic: http error 500 with cmsms 2.1.5 and php version 5.6.4
Replies: 7
Views: 1618

Re: http error 500 with cmsms 2.1.5 and php version 5.6.4

FYI: I copied the whole site to a new host and got the same 500 error. So I decided to delete all files except the uploads directory and do a clean installation from scratch. I fed in the database again, installed the gallery module and some javascript hacks I had done with thickbox and alas! it wor...
by dlen
Mon Apr 01, 2019 11:54 am
Forum: The Lounge
Topic: http error 500 with cmsms 2.1.5 and php version 5.6.4
Replies: 7
Views: 1618

Re: http error 500 with cmsms 2.1.5 and php version 5.6.4

Find a new host - that's exactly what I am going to do.
Thx for the time.
by dlen
Sun Mar 31, 2019 9:18 pm
Forum: The Lounge
Topic: http error 500 with cmsms 2.1.5 and php version 5.6.4
Replies: 7
Views: 1618

Re: http error 500 with cmsms 2.1.5 and php version 5.6.4

Thx.
I think I have no possibility to check this.
Interestingly, the following php yields an error 500 as well:

Code: Select all

<?php
  $version = apache_get_version();
  echo "$version\n";
?>
by dlen
Fri Mar 29, 2019 9:48 pm
Forum: The Lounge
Topic: http error 500 with cmsms 2.1.5 and php version 5.6.4
Replies: 7
Views: 1618

Re: http error 500 with cmsms 2.1.5 and php version 5.6.4

Thanks for the answer. the error log is full with many lines with the following message: Got error 'PHP message: PHP Fatal error: Class 'PHPMailer' not found in /var/www/vhosts/roswitha-jacobi.de/httpdocs/lib/classes/class.cms_mailer.php on line 62\n' Which is the same as I get when switching debug ...
by dlen
Thu Mar 28, 2019 8:08 pm
Forum: The Lounge
Topic: http error 500 with cmsms 2.1.5 and php version 5.6.4
Replies: 7
Views: 1618

http error 500 with cmsms 2.1.5 and php version 5.6.4

Hello forists, I had updated the site in question to 2.1.5 in oct 2016, and it worked smoothly. Without doing anything with the site, it went down to error 500 (internal server error) two days ago. Also, the admin space yields the same message. phpinfo() can be run from a small file, so php does sti...
by dlen
Wed Dec 14, 2016 6:57 pm
Forum: CMSMS Core
Topic: Call to undefined method OneElevenTheme::ShowShortcuts() in
Replies: 1
Views: 850

Call to undefined method OneElevenTheme::ShowShortcuts() in

Hello Forists, I have a CMSMS updated to v 2.1.5 in February, which was working fine, and got all of a sudden an inaccessible front- and backend. The error message in the backend is Fatal error: Call to undefined method OneElevenTheme::ShowShortcuts() in /home/www/admin/index.php on line 42 and in t...
by dlen
Mon Oct 31, 2016 3:16 pm
Forum: Modules/Add-Ons
Topic: Gallery: does not save option to use template defined thumbs
Replies: 1
Views: 520

Gallery: does not save option to use template defined thumbs

Hi, action: create a gallery create a template set width and height and scaling options therein set quality options for all galleries to 90 result: thumbs have correct size but bad quality action: edit singel image in gallery set thumb source from "standard" to "mytemplate" result: a beautiful nice ...
by dlen
Fri Sep 30, 2016 6:48 pm
Forum: Modules/Add-Ons
Topic: Formbuilder menu item missing in cmsms v 1.11.4
Replies: 3
Views: 815

Re: Formbuilder menu item missing in cmsms v 1.11.4

Laconic, but hit the nail on the head, he he.

I am nearly broke, but one cup of coffee is yours.
by dlen
Fri Sep 30, 2016 5:22 pm
Forum: Modules/Add-Ons
Topic: Formbuilder menu item missing in cmsms v 1.11.4
Replies: 3
Views: 815

Formbuilder menu item missing in cmsms v 1.11.4

Dear forists, the actual version of FB is 0.7.3. During the preparations for an upgrade of an old v.1.11.4 website I noticed, that the menu item - extensions - formbuilder is missing. I could reinstall formbuilder, but I am afraid, that I have to rebuild the form then from scratch, nearly, with only...
by dlen
Tue Sep 27, 2016 6:29 pm
Forum: CMSMS Core
Topic: cms_selflink dir='up' leads to very same page
Replies: 2
Views: 818

Re: cms_selflink dir='up' leads to very same page

This is cool. Glad to have contributed.
by dlen
Tue Sep 27, 2016 6:24 pm
Forum: Modules/Add-Ons
Topic: neither tinyMCE nor microTiny working cmsms v 2.1.5
Replies: 2
Views: 849

Re: neither tinyMCE nor microTiny working cmsms v 2.1.5

Thanks Rolf -

it were the personal settings, which were reset in the course of the upgrade process, and which I had forgotten.

Not a cache problem.
by dlen
Mon Sep 26, 2016 2:17 pm
Forum: Modules/Add-Ons
Topic: neither tinyMCE nor microTiny working cmsms v 2.1.5
Replies: 2
Views: 849

neither tinyMCE nor microTiny working cmsms v 2.1.5

Hello, the situation is as follows: tinyMCE installed a tinyMCE profile created and declared as "standard" in -website-admin -settings -global settings -global settings - wysiwyg-editor tinyMCE selected working with a page with one content block (main) -page options -do_not_allow_wysiwyg_for_this_pa...
by dlen
Wed Sep 21, 2016 8:09 pm
Forum: Modules/Add-Ons
Topic: TinyMCE file browser enforces 777 on all thumbs directories?
Replies: 3
Views: 1361

Re: TinyMCE file browser enforces 777 on all thumbs director

I did only install CGsimplesmarty and tinyMCE, and those described above were my only problems.

afaics all files are owned by one owner, web123, of group web123.

Somehow, for tinyMCE other settings are necessary than for CMSMS core, respectively the file manager.
by dlen
Wed Sep 21, 2016 2:21 pm
Forum: Modules/Add-Ons
Topic: TinyMCE file browser enforces 777 on all thumbs directories?
Replies: 3
Views: 1361

TinyMCE file browser enforces 777 on all thumbs directories?

Action: Open page in backend with TinyMCE as Editor. Klick on edit/insert image. Klick on file browser button. Result: Some thumbnails are shown, others not. Those not shown are located in the /tmp/thumbs/images - subtree. 403 - error message in browser: ... Server unable to read htaccess file, den...

Go to advanced search