smarty error

Česká/Slovenská podpora pro CMS Made Simple
Post Reply
niesom

smarty error

Post by niesom »

Prosím o pomoc, som zúfalý. Dostal som do správy web www.cytocentrum.sk, ktorý beží na staršej verzii CMS Made Simple 1.1. Všetky stránky sú OK, ale stránka s modulom News/Novinky:
http://www.cytocentrum.sk/index.php?page=oznamy
sa síce zobrazí, ale hore vyhadzuje chybu: string(114) "Smarty error: [in template:20 line 12]: syntax error: unrecognized tag 'var' (Smarty_Compiler.class.php, line 590)" string(110) "Smarty error: [in template:20 line 13]: syntax error: unrecognized tag: (Smarty_Compiler.class.php, line 446)" string(111) "Smarty error: [in template:20 line 13]: syntax error: unrecognized tag '' (Smarty_Compiler.class.php, line 590)"

Viete ma prosím naviesť na riešenie?
Vďaka.
kuzmany
Power Poster
Power Poster

Re: smarty error

Post by kuzmany »

Pozri Obsah (Content) -> Novinky (News) a tam zalozku sablony prehladu (summary template). Tam niekde asi budes mat znacku {var=$entry->content}, spravne by to malo byt {eval var=$entry->content}, pripadne {$entry->content}. Teda aspon si myslim, verzia 1.1 je velmi velmi stara ;)

Pripapadne mi posli sukromu spravu a obsah tej sablony pre suhrn (summary)
Yes, it's me: MleCMS, MleDomains, ModuleGenerator, URLWatchdog, Youtuber, Extended Content Blocks, Extended Tools, Analytics etc.
kuzmany
Power Poster
Power Poster

Re: smarty error

Post by kuzmany »

vyriesene. chybu sposoboval inline javascript na stranke

riesenie: inline javascript treba davat medzi znacky {literal} {/literal}
Yes, it's me: MleCMS, MleDomains, ModuleGenerator, URLWatchdog, Youtuber, Extended Content Blocks, Extended Tools, Analytics etc.
Post Reply

Return to “Czech/Slovak - Česky/Slovensky”