• twitter image
  • facebook image
  • youtube image
  • linkedin image
Language: CMS Made Simple Czech CMS Made Simple France CMS Made Simple Spain CMS Made Simple Hungary CMS Made Simple Russia CMS Made Simple Netherlands

All times are UTC




Post new topic Reply to topic  [ 5 posts ] 
Author Message
 Post subject: error 404 after reintall
PostPosted: Fri Jan 25, 2013 11:36 pm 
Offline
Forum Members
Forum Members

Joined: Wed Aug 08, 2012 9:58 pm
Posts: 10
I have had issues with my clients website built on cmsmadesimple, a few times the site can loos its css or i get a nasty error 404 Object not found! when trying to login from firefox or chrome, but in ie i used to be able to login now i get address not valid, help please as this is the third time and it is very frustrating as no one can login to make changes. It happens after you have entered the username and passowrd and as soon as you click submit the error happens.

anyone any ideas on what would cause this issue.

Thanks in advance
Jonathan76

for your reference the website is http://www.usel.co.uk/admin/


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: error 404 after reintall
PostPosted: Sat Jan 26, 2013 2:40 am 
Offline
Power Poster
Power Poster
User avatar

Joined: Sat Apr 18, 2009 10:09 pm
Posts: 938
Location: Maidenhead, UK
When I attempted to login your site redirected to "http://www.usel.co.uk/login.php rather than /admin/login.php. This is what gave me the 404 error. Do you have some odd settings in your .htaccess in the root?


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: error 404 after reintall
PostPosted: Sat Jan 26, 2013 12:53 pm 
Offline
Forum Members
Forum Members

Joined: Wed Aug 08, 2012 9:58 pm
Posts: 10
I have not checked this it always seems to happen to firefox,chrome it now seems to work in ie but the stylesheet is ignored if you view the site you can see it is completly ignored, what would cause this?

Thanks in advance
Jonathan

the website main url: http://www.usel.co.uk
as you will see it ignores the stylesheet.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: error 404 after reintall
PostPosted: Sat Jan 26, 2013 11:35 pm 
Offline
Forum Members
Forum Members

Joined: Wed Aug 08, 2012 9:58 pm
Posts: 10
i have discovered there is no ".htaccess" in the root for some reason, i can only sumise that the client has deleted this, why i do not know they also installed moodle and as both cms made simple and moodle prefer different php versions i can only asume there is a conflict somewhere also as it only seemed to happen soon after moodle install.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: error 404 after reintall
PostPosted: Sun Jan 27, 2013 5:49 pm 
Offline
Power Poster
Power Poster
User avatar

Joined: Sat Apr 18, 2009 10:09 pm
Posts: 938
Location: Maidenhead, UK
No style: When I looked at the source code I saw this CMSMS stylesheet link:
Code:
<link rel="stylesheet" type="text/css" href="http://www.usel.co.uk/tmp/cache/stylesheet_52_1359203955.css" media="screen"/>

However the css file gives a 404 error (not there). Clear your cache (in admin area)?

Missing .htaccess - don't forget a lot of FTP programs default to not showing you hidden files - check yours. It might actually be there.

jonathan76 wrote:
they also installed moodle

If client has installed Moodle in the same directory as CMSMS then anything could have happened! :-\


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 5 posts ] 

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
A2 Hosting