• twitter image
  • facebook image
  • youtube image
  • linkedin image
Language: CMS Made Simple Czech CMS Made Simple France CMS Made Simple Spain CMS Made Simple Hungary CMS Made Simple Russia CMS Made Simple Netherlands

All times are UTC




Post new topic Reply to topic  [ 7 posts ] 
Author Message
 Post subject: CGBlog breadcrumbs not working
PostPosted: Sun Jan 06, 2013 6:30 am 
Offline
Forum Members
Forum Members

Joined: Wed May 23, 2012 12:14 am
Posts: 95
Location: Perth
I have this running and as far as it goes no problems, can anyone give me some idea how I can create links back to the parent category from detail view?
I have tried using the CMS breadcrumbs without any success.

Any help gratefully received. :)

_________________
Q. how many hackers does it take to screw in a light bulb?
A. Huh?...What? Oh, it's dark in here?


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: CGBlog breadcrumbs not working
PostPosted: Wed Jan 30, 2013 11:57 pm 
Offline
Administrator
Administrator
User avatar

Joined: Thu Mar 09, 2006 5:32 am
Posts: 12315
Location: Arizona
If you get to the detail using a link in a page then you can use <a href="javascript:history.go(-1)">Go back</a>...

_________________
Extensions » Modules/Tags click the name of the module/tag or Help to the right to get its parameters.
Right click and view source is a great way to see what you have to work with.
Check ver. CMSMS, PHP, server OS, in System Information page.
Default content http://multiintech.com/defaultcontent/
People are Wonderful
Business is Great
Life is Terrific
Ever wonder what happened to the Album module? Well it is alive and well.
http://album.multiintech.com/
Image


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: CGBlog breadcrumbs not working
PostPosted: Thu Jan 31, 2013 4:24 am 
Offline
Forum Members
Forum Members

Joined: Wed May 23, 2012 12:14 am
Posts: 95
Location: Perth
Dr.CSS wrote:
If you get to the detail using a link in a page then you can use <a href="javascript:history.go(-1)">Go back</a>...

Yes thanks, but it doesn't have the category name which is what I wanted.

_________________
Q. how many hackers does it take to screw in a light bulb?
A. Huh?...What? Oh, it's dark in here?


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: CGBlog breadcrumbs not working
PostPosted: Fri Feb 01, 2013 6:44 pm 
Offline
Administrator
Administrator
User avatar

Joined: Thu Mar 09, 2006 5:32 am
Posts: 12315
Location: Arizona
Do you have a page set up for browsing by category, is it named using the category, maybe add the category call in a link to go to it...

_________________
Extensions » Modules/Tags click the name of the module/tag or Help to the right to get its parameters.
Right click and view source is a great way to see what you have to work with.
Check ver. CMSMS, PHP, server OS, in System Information page.
Default content http://multiintech.com/defaultcontent/
People are Wonderful
Business is Great
Life is Terrific
Ever wonder what happened to the Album module? Well it is alive and well.
http://album.multiintech.com/
Image


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: CGBlog breadcrumbs not working
PostPosted: Fri Feb 01, 2013 10:41 pm 
Offline
Forum Members
Forum Members

Joined: Wed May 23, 2012 12:14 am
Posts: 95
Location: Perth
The problem is CGBlog handles all the category details internally, I use this
Code:
{CGBlog action='browsecat'}
to show the categories, then you click one (I have added a back to root link here) and you then click the article.

At this point I can still link back to the root of the blog system but not back to the category as I can't find the category information from the article. It must be there as it displays it. The problem is it uses a category_id which must go through a sort of lookup system to get the name. So I need to extract the category_id and the process it to get the name. Then I can <a "link_to_category_id">category_name</a>.

Anyway if no-one has done this I am not going to pursue it, thanks for your time, I will live without it. :)

_________________
Q. how many hackers does it take to screw in a light bulb?
A. Huh?...What? Oh, it's dark in here?


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: CGBlog breadcrumbs not working
PostPosted: Sat Feb 02, 2013 5:33 am 
Offline
Administrator
Administrator
User avatar

Joined: Thu Mar 09, 2006 5:32 am
Posts: 12315
Location: Arizona
If you had a page for each category and named it the same you could use {$category.name} in a link to that page...

_________________
Extensions » Modules/Tags click the name of the module/tag or Help to the right to get its parameters.
Right click and view source is a great way to see what you have to work with.
Check ver. CMSMS, PHP, server OS, in System Information page.
Default content http://multiintech.com/defaultcontent/
People are Wonderful
Business is Great
Life is Terrific
Ever wonder what happened to the Album module? Well it is alive and well.
http://album.multiintech.com/
Image


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: CGBlog breadcrumbs not working
PostPosted: Sat Feb 02, 2013 6:43 am 
Offline
Forum Members
Forum Members

Joined: Wed May 23, 2012 12:14 am
Posts: 95
Location: Perth
Yes, I see what you mean, but this does not allow for new categories or renaming categories.

It could work but it would need constant maintenance.

_________________
Q. how many hackers does it take to screw in a light bulb?
A. Huh?...What? Oh, it's dark in here?


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 7 posts ] 

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Arvixe - A CMSMS Partner