• twitter image
  • facebook image
  • youtube image
  • linkedin image
Language: CMS Made Simple Czech CMS Made Simple France CMS Made Simple Spain CMS Made Simple Hungary CMS Made Simple Russia CMS Made Simple Netherlands

All times are UTC




Post new topic Reply to topic  [ 18 posts ]  Go to page Previous  1, 2
Author Message
 Post subject: Re: Images not working after upgrade
PostPosted: Tue Nov 06, 2012 2:32 pm 
Offline
Dev Team Member
Dev Team Member
User avatar

Joined: Tue Oct 19, 2004 6:44 pm
Posts: 7095
Location: Fernie British Columbia, Canada
I don't know... I just looked up some code, and came up with an idea.

Of course, now we'll have to try to reproduce the issue (you are he first to identify this problem so it may be something unique with your setup... don't know yet).

_________________
Follow me on twitter
--
if you can't bother explaining your problem well, you shouldn't expect much in the way of assistance.
----------------
Don't make me angry..... you won't like me when I'm angry....


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Images not working after upgrade
PostPosted: Tue Nov 06, 2012 2:40 pm 
Offline
Forum Members
Forum Members

Joined: Wed Dec 28, 2011 12:11 pm
Posts: 170
Hi Calguy
Had you seen the additional modules list?
Blogs 0.3.3.1
CGEcommerceBase 1.3.11
CGExtensions 1.31.1
CGJobMgr 1.2.10
CGPaymentGatewayBase 1.1
CGSimpleSmarty 1.5.2
Cart 1.8.4
CustomContent 1.8.3
DestinationBasedShipping 1.1
FrontEndUsers 1.20
JQueryTools 1.1.1
NMS 2.6.4
Orders 1.13.3
PaypalGateway 2.3.9
Products 2.18.4
SelfRegistration 1.7
SiteMapMadeSimple 1.2.6
ThemeManager 1.1.7

Hope it helps....
Thanks


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Images not working after upgrade
PostPosted: Wed Nov 07, 2012 5:47 pm 
Offline
Forum Members
Forum Members

Joined: Wed Dec 28, 2011 12:11 pm
Posts: 170
An update on the above...

We get an intermittent error whilst inserting images thru the WYSIWYG. The error comes when selecting folders...
There are no specific folders and the error does not happen more than approx 20% of the time.

A folder selection that has generated an error won't necessesarily repeat when selected again.

We cannot see or generate a pattern

See below...
Quote:
Fatal error: Uncaught exception 'Exception' with message 'Cannot set current working directory to an invalid path' in

/homepages/34/d281596727/htdocs/Militree/modules/FileManager/lib/class.filemanager_utils.php:145 Stack trace: #0

/homepages/34/d281596727/htdocs/Militree/modules/MicroTiny/action.filepicker.php(56): filemanager_utils::set_cwd

('uploads/images/...') #1 /homepages/34/d281596727/htdocs/Militree/lib/classes/class.CMSModule.php(1732): include

('/homepages/34/d...') #2 /homepages/34/d281596727/htdocs/Militree/lib/classes/class.CMSModule.php(1800): CMSModule-

>DoAction('filepicker', '', Array, '') #3 /homepages/34/d281596727/htdocs/Militree/admin/moduleinterface.php(131):

CMSModule->DoActionBase('filepicker', '', Array) #4 {main} thrown in

/homepages/34/d281596727/htdocs/Militree/modules/FileManager/lib/class.filemanager_utils.php on line 145


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 18 posts ]  Go to page Previous  1, 2

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Arvixe - A CMSMS Partner