[IŠSPRĘSTA] Products modulis ir gražūs adresai

Lietuviškas CMS Made Simple forumas

Moderator: Augustas

Locked
vilkis

Re: Products modulis ir gražūs adresai

Post by vilkis »

Matyt ne visi linkai modulyje yra padaryti "gražiai". Arba reiktų tiesiogiai kreiptis forge į modulio kūrėjus arba pačiam modifikuoti modulio kodą.
vilkis

Post by vilkis »

Aš nenaudoju šio modulio, bet galėsiu rytoj pažiūrėti.
vilkis

Post by vilkis »

OK
vilkis

Post by vilkis »

Na jau matau, kad calguy'us davė neigiamą atsakymą  :)
Jis jau yra pora mano kodų išmetęs iš forumo, tai gal neverta ir stengtis. Nors mano galva viskas padaroma.
vilkis

Post by vilkis »

calguy'us sake tiesa: per daug galimų parametrų, kad padaryti puslapiavimo URL gražiais. Bėda yra tame, kad darant gražius URL turi žinoti, kokie konkrečiai ir kokiu eiliškumu parametrai bus naudojami. Kadangi parametrų tipas ir skaičius iš anksto nežinomas (tai priklauso nuo nustatymų ir to, su kokiais parametrais kviečiamas modulis), tai bendru atveju sunku padaryti gražius URL.
Tavo konkrečiu atveju galima padaryti gražius puslapiavimo URL, tik daugiau darbo norint užtikrinti, kad šis pataisymas neužlaužtų modulio, jei dėl tam tikrų priežasčių puslapiavimas bus kviečiamas su kitokiais parametrais.
vilkis

Post by vilkis »

Modifikavau du Products modulio failiukus. Jei Products modulis kviečiamas su viena kategorija ir pagelimit parametru - "gražūs" URL veikia.
vilkis

Post by vilkis »

Pritaikysiu. Dabar dar bandau padaryti, kad modifikacija veiktų bendresniu atveju, t.y. kad gražūs URL būtų ir kai Products modulis kviečiamas su hierarchy , o gal dar ir su rūšiavimo parametrais.
vilkis

Post by vilkis »

Jei seksis po trijų-keturių valandų.
vilkis

Post by vilkis »

Pateikiu Products modulio modifikacijas, skirtas gražių URL adresų rodymui puslapiavimo atveju.
Prieš pritaikydami šias modifikacijas atidžiai perskaitykite šias pastabas:
  1. Modifikacijos buvo padarytos Products modulio 2.0.1 versijai - šios modifikacijos gali netikti kitoms Products versijoms.
  2. Modifikacijos turėtų veikti, kai modulis iššaukiamas su pagelimit ir category, hierarchy, sortorder, sortby parametrais, tačiau tai nėra garantuota.
  3. Jei pritaikius modifikacijas neveiks kokie nors modulio URL, nepulkit kaltinti modulio kūrėjų, o atkurkite originalų kodą.
  4. Atsiliepimai ir pastabos yra laukiami.

Instrukcijas, kaip modifikuoti Products modulio failus, prisegu.

Vilkis
Attachments

[The extension txt has been deactivated and can no longer be displayed.]

Last edited by vilkis on Tue Jun 24, 2008 1:19 am, edited 1 time in total.
vilkis

Post by vilkis »

Karoli, jei tau reikia gražių URL tik kategorijoms ir pagelimit bus fiksuotas skaičius, tai galima padaryti gražius URL gražesniais (t.y. neįtraukti pagelimit skaičiuko i URL). Tokiu atveju sutrumpės modifikacijos kodas. Jei domina toks variantas, parašyk.
vilkis

Post by vilkis »

Manau, kad ir taip galima, deja jau nebeturiu laiko. Dabar nebent po mėnesio...
Tiesa, naudoju Firefox3 (lietuvių kalba) ir man URL'e rodo gražias lietuviškas raides.
kazkas

Post by kazkas »

o ka reikejo daryti su produktu moduliu? As turiu pasidares savo Produktu moduli ;)
kazkas

Post by kazkas »

as savo visu moduliu URL per .htaccess apsirasau ir rami galva man. Zinau kad nelabai gerai, bet man grazu, SEO skyrius irgi rankom ploja - vadinasi OK :) Aisku, kartais jis didelis gaunasi, ypac jei leidi FEUsers vartotojams patiems ivedineti/redaguoti/apmoketi skelbimus :)
kazkas

Post by kazkas »

tai nedaryk ko nereik :D
Locked

Return to “Lithuanian - Lietuviškai”